Energihuse

Energihuse eller lavenergihuse er det rigtig valg, når du skal bygge hus. Den helt store forskel på energihuse og almindelige huse er energikilden og hermed det samlede energiforbrug.

Solvarme og solpaneler er eksempler på energikilder til et energihus, men også luft til vand varmepumpe, varmegenindvinding samt boligventilationspumper er rigtige gode energikilder som er med til at holde energiforbruget markant nede.

Et lavenergihus stiller også krav til vandforsyningen, ventilation af huset samt bygningsdrift. Derfor er der flere forskellige parametre der arbejdes med, når TræBo bygger huse.

For at opnå klassificering som Lavenergihus (klasse 2018), skal energiforbruget være 58 % mindre end traditionelt byggede huse. Det betyder helt konkret, at det er meget billigere at bo i et energihus end et almindeligt hus. Fordi det er billigere hver måned, opnår du også langt større lånemuligheder i banken.

Ex. på besparelse: Energiregning

I et energihus, bygget af TræBo, vil varmeudgifter være ca. 15.000 kr. lavere om året end huse fra 70’erne og anvender man solceller kan besparelsen være ca. 6.000 kr. lavere end traditionelt nybyggede huse.

Med en sådan månedlig reduceret udgift får du typisk lov til at låne 100.000-300.000 kr. mere på dit realkreditlån, hvilket gør muligheder for din drømmebolig mere realistisk end ellers.

Læs mere om TræBos energihuse under vores tekniske detaljer

Gode materialer

- til dig & din familie

Er det muligt, bruger vi allergirigtige og økologiske materialer

Huset er dermed ikke blot er energivenligt, men også bæredygtigt for miljøet og godt for dig og din familie at leve og ånde i.

Klik rundt på siden og lad dig inspirere og kontakt os gerne, for mere information, materiale eller gode råd. Vi er din sparringspartner, hvad enten du ønsker et godt råd eller en nøglefærdig løsning. TræBos energihuse kan opføres som enten råhus, medbyg eller nøglefærdigt byggeri og med dig som med-arkitekt, hvis du ønsker det.

Lad dig inspirere