Om os

Om TræBo

Vi er meget bevidste om, at det er en stor beslutning for vores kunder at gå i gang med at bygge hus. For mange er det måske den største investering, de kommer til at foretage. Det forpligter os naturligvis til at lytte opmærksomt og til at styre processen sikkert og professionelt fra start til slut.

TræBo Lavenergihuse tegnes af erfarne fagfolk, som ved, at godt håndværk og god kommunikation betyder mere end hurtige salgstaler. Vi starter altid – altid! – med et møde, hvor vi afstemmer forventninger, hører om planerne og sammen ser på grunden, hvis du allerede har kig på en.

Når planerne begynder at tage form, udfærdiger vores arkitekter tegningerne, og vi foretager både energiberegninger og en samlet udregning af en pris for hele byggeriet. En fast pris, vel at mærke, for med egne arkitekter er det vores ansvar at få det hele med og sikre dig mod overraskelser.

Hos TræBo er det den samme person, du holder det første møde med, som står til din rådighed undervejs og i sidste ende overrækker dig og din familie nøglerne. Vi skubber ikke ansvaret fra den ene til den anden, men står altid på vores kunders side. Kontakt os for detaljer om byggeprocessen.

 

Vores byggepartnere...

Vi arbejder kun med de bedste...

Gode samarbejdspartnere

Hos TræBo gør vi os umage med hele tiden at arbejde sammen med de bedste. Kvaliteten skal være i top, så din drømmebolig består af de bedste materialer mv.

Nedenfor er et udvalg af vores gode samarbejdspartnere